AUTOMOBIL LONČAR

Posebna ponuda

Peugeot Komercijalna vozila

photo

U Peugeotu znamo da vozila za profesionalce moraju biti prvenstveno pouzdana i efikasna. No isto tako važno je i da svojim karakteristikama odgovaraju potrebama svakodnevnog posla. Stoga je gama lakih komercijalnih vozila iznimno široka i prilagodljiva.

Od najmanjeg, 208 Business, preko Partner Furgona, Expert Furgona i najvećeg Boxera, naša gama uvijek nudi rješenje prilagođeno vašim potrebama. Prostrana i praktična, naša dostavna vozila poput Experta i Boxera, dostupna su u više izvedbi različitih dužina, zapremnina i nosivosti, kako bi bolje odgovarala uporabi.

Ono što je svima isto iznimna je tehnologija motora Euro 6 normi, koji nude odlične performanse uz minimalni trošak goriva i održavanja. Istodobno tehnološka rješenja koja pomažu u vožnji brinu o sigurnosti i udobnosti pri svakodnevnoj intenzivnoj uporabi.

 

Peugeot laka komercijalna vozila Partner, Expert i Boxer dostupni su i u izvedbi s dodatnim redom sjedala, za prijevoz 5 do 6 osoba. Odvojenim  teretnim prostorom (od 2,4 -10,35 m3 ) ona postaju praktično rješenje za transport roba i osoba.

Prednosti za kupca :

  • 100% odbitak PDV-a
  • 100% priznati svi troškovi vezani uz vozilo

Mogućnost odbitka pretporeza (PDV-a) na dostavnim vozilima sa N1 homologacijskom oznakom, obveznik je dužan provjeriti prije nabave novog vozila.

Mišljenje o mogućnosti odbitka pretporeza obveznik može zatražiti od svog poreznog savjetnika ili mjerodavne institucije.

Uvoznik za marku Peugeot i ovlašteni koncesionar ne snosi nikakve odgovornosti od posljedica pogrešnog tumačenja zakona i/ili eventualnih zakonskih sankcija.

AUTOMOBIL LONČAR

Više informacija